joi, 30 aprilie 2015

Prietenii stiu de ce......

     In urma cu ceva vreme va spusesem ca m-am inscris in comunitatea BuzzStore. Se pare ca in scurt timp de la inscriere am avut norocul sa fiu selectata in 2 campanii de testare produse. Una dintre ele este #BergenbierMuntiAlbastri in care am avut ocazia sa incerc, alaturi de prieteni o bere buna in noile ambalaje cu vopsea termosensibila care-ti indica momentul in care berea e numai buna de baut (Cand muntii sunt albastri berea este rece si numai buna de savurat). Mi-a placut in mod deosebit noul sortiment fresh cu aroma de soc, pe care l-am avut tot in chitul de testare care a continut 6 doze bere blonda in ambalaj termosensibil si 6 doze bere fresh cu aroma de soc. Multumesc Buzzstore si Bergenbier pentru posibilitatea de a testa gratuit aceste produse.

     Si ca sa nu credeti ca mint aici este coletul primit
     Si testul pentru cerneala termosensibila (sincer eu nu pot bea berea atat de rece cat sa se albastreasca muntii...insa domnii cunosc mai bine ca mine)


 post signature

duminică, 26 aprilie 2015

Ne-am inscris intr-o campanie de testare Persil....daca vreti si voi sa participati la campanie va puteti inscrie aici http://buzzers.ro/invite/d0d093ec7f9fb17ecc55bb542bdebbc3 multa bafta tuturor


post signature
Ticker Nou Nascuti
Ticker Nou Nascuti
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate