miercuri, 17 mai 2017

Testare sapun lichid Dove

Inca un produs testat cu succes in colaborare cu printesele mele este sapunul Lichid Dove,  primit gratuit de la BuzzStore si Dove Romania.

     In cadrul campaniei #buzzdove am primit un pachet de la Dove, care cuprindea:
– 1 x set de testare format din: săpun-cremă lichid Dove și o rezervă Dove pentru mine și familia mea
– 2 x sapun lichid de la Dove Original pentru cunoștințe și prieteni
– 5 x broșuri infomative
– 1 x prosop de mâini
     De la prima aplicare m-am indragostit de varianta cu vanilie si unt de shea, pe care o ador! Bine, eu ador vanilia in general asa ca acest sapun lichid nu avea cum sa nu-mi placa! M-as spala pe maini din 10 in 10 minute doar ca sa-i simt mirosul(recunosc ca asa am si facut in primele zile alaturi de nandrutele mele Pana si cei mai pretentiosi critici au hotarat ca sapunul lichid de la #Dove este cel mai bun. Ema mi-a spus "mami, imi place cand ma spal cu el ca e asa moale si pufos :D" In traducere libera.......incercati cu incredere
     De cand am sapunul lichid Dove nu mai folosesc alte produse pentru curatarea fetei: doar sapun lichid Dove este de ajuns ca sa ma scape de machiaj si impuritati.
Si mai primeste inca un punct pentru felul in care arata, usurinta cu care poti scoate produsul din recipient si faptul ca e bland cu pielea si poate fi folosit si de copii fara grija ca le va usca pielea.

     Inca un lucru pe care l-am observat legat de sapunul lichid Dove in calitate de ochelarista.  Eu imi spal ochelarii cu sapun de cele mai multe ori si am vazut ca atunci cand folosesc sapun Dove lentilele nu raman imbacsite si pot sa-mi trec degetul peste ele fara probleme, ceea ce nu se intampla atunci cand folosesc alt sapun.

Ticker Nou Nascuti
Ticker Nou Nascuti
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate