luni, 21 mai 2012

La bal


     Cum viitorii nasi ai Lorenei au cununat in acest week-end am fost invitati la nunta si cum eu nu sunt in stare sa stau la un astfel de eveniment mai mult de vreo 2 ore ne-am hotarat sa o luam si pe Ema cu noi. Asa ca i-am spus ca vom merge la nunta, dupa care a urmat intrebarea "Ce-i aia nunta?" si m-am apucat eu sa-i explic ca la nunta e cum vede ea la desene ca merge Cenusareasa la bal, numai ca printul si printesa sunt mirele si mireasa. Mandra mea a fost foarte satisfacuta de explicatie si mandra, nevoie mare, ca ea merge la bal.
     Oricum decizia de a o lua cu noi am luat-o destul de greu si varianta a fost ca Ema sa ramana acasa cu unchiul Irinel, mai ales ca nici n-a putut dormi in dupaamiaza aia fiindca un vecin s-a hotarat sa-si faca ceva modificari prin casa si a tot dat gauri cu bormasina si ne-a batut cuie in cap.
     Toate bune si frumoase pana l-a vazut pe Irinel cand s-a si pus pe plans ca sa plece acasa ca ea merge la bal, nu ramane acasa cu Irinel. Prin urmare ne-am imbracat frumos toti trei si am plecat la nunta. Acolo a fost relativ cuminte: s-a fugarit cu Serban toata sala, s-a tinutr scai de fusta miresei, insa fascinatia serii a fost dansul de deschidere in baloane de sapun, pe care mica mea l-a savurat din plin. Ii sticleau ochisorii de fericire cand a vazut atatea baloane si dansa ea frumos printre ele.
     Consider, deci, ca am luat decizia corecta, mai ales ca la ora 22.30 ne-am pornit spre casa si la 23.00 deja eram in pat.

post signature
Ticker Nou Nascuti
Ticker Nou Nascuti
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate