miercuri, 3 noiembrie 2010

Camera printesei

     Saptamana trecuta am gasit in sfarsit in oras stickere mari cu personaje din desene animate..ca m-am saturat sa dau peste Hanah Montana peste tot unde ma intorceam...parca ar fi singurul personaj care mai exista....de unde sa mai stie copiii de personajele clasice Disney (dar oricum asta e alta discutie). Prin urmare mami a cumparat una bucata Mikey Mouse, una bucata ursulet Winney+cangurasul cel mic, care pentru Ema e soricel si le-am lipit pe perete alaturi de cele trei printese (Alba ca Zapada, Cenusareasa si Belle). Mica a fost tare incantata si seara inainte de culcare le da la fiecare cate un pupicel.
     Si cu asta cam declar inchise decoratiunile si reorganizarea camerei, cel putin pana va mai avea Emi vreun fratior sau surioara si va mai trebui un patut.
     Asta este, prin urmare, varianta finala...


     Puncticelele alea care se vad in jurul ceasului cu Ema sunt stelute fluorescente, care se vad foarte frumos noaptea la culcare, cand stingem becurile, si la fel sunt puse si pe tavan deasupra patutului. Eu as fi vrut sa pictez si vreo doi norisori pe tavan si o luna...ca tare draga ii e printesei nuna insa nu m-a lasat tati sa fac nimic iremediabil cum ar fi pictura pe pereti...asa ca ne multumim cu stickere si stelute lipite.

post signature
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate