sâmbătă, 13 iunie 2015

Persil Power-Mix Caps

     Si pentru ca v-am promis, astazi am sa va vorbesc despre cealalta campanie de testare produse la care am luat parte alaturi de BuzzStore. De aceasta data, produsul care se afla sub lumina reflectoarelor este Persil Power-Mix Caps, noile pernute 2 in 1 pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid.

     Acesta a fost pachetelul primit de la BuzzStore in care am gasit o punga cu 28 de pernute, 10 pernute ambalate individual pentru a fi oferite prietenilor alaturi de un pliant cu informatii despre produs si un prosopel cu logo-ul Persil pe care l-a confiscat Lori.
     Deja folosim acest detergent de ceva vreme si pot sa spun ca am fost placut impresionata de rezultate. Este predozat si prin urmare usor de folosit, curata foarte bine atat la 30 grade cat si la 90 grade, iar hainutele printeselor mele au scapat de urmele de carioci si acuarele de la scoala cat si de urmele de mancare ale piticei. In concluzie va recomand sa il incercati si cu siguranta nu veti regreta.
     10 dintre prietenii mei l-au incercat si ei si au avut doar cuvinte de lauda despre #PersilPower-Mix.
      Pentru cine doreste sa ia parte la viitoarele campanii  o poate face doar daca are un cont activ pe Buzz Store. Cine doreste sa se inscrie o poate face aici
post signature
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate