sâmbătă, 15 mai 2010

In drumetie la Gura Humorului

    Desi mami lucreaza sambata, n-am vrut sa lasam sa treaca un week-end atat de frumos, cum se anunta, asa ca am pregatit bagajelul de cu seara si sambata dupa ce a ajuns mami acasa am papat toti trei, am fost si l-am luat i pe Iri de acasa si ne-am pornit in plimbari. Fiind aproape de ora 1, ora la care Emi doarme, de obicei am sperat ca minunea sa doarma in masina...insa am avut putina munca de convingere cu ea pana sa adoarma...parca stie ca mergem undeva frumos si nu vreea sa piarda nimic.
     Destinatia a fost una in premiera pentru mami si tati...Arrinis, o statiune, din Gura Humorului. Am facut ceva timp pe drum insa acolo a fost frumusel, nu chiar cum m-as fi asteptat, insa parcul ala de promenada si podul suspendat au meritat drumul. Din pacate ne-a prins ploaia si n-am putut sa ne bucuram suficient de mult de peisaj. Totusi a fost si ploaia buna la ceva...daca tot eram prin zona ne-am hotarat s-o sunam pe Laura, verisoara lui tati care are o fetita pe care o cheama Corina si pe care Ema a indragit-o din prima clipa. Desi nu era in plan si nu aveam nici toate cele necesare, am ramas peste noapte, ne-am intalnit si cu unchiul si matusa lui tati, am stat de vorba, si ne-am pornit inapoi spre casa duminica mai pe seara.


     Si cum nu ne plimbasem suficient, mai ales ca iesise soarele dupa o noapte si-o zi de ploaie continua, am facut un ocol si am trecut pe la salina la Cacica sa vedem programul si tariful de intrare. N-am putut intra fiindca deja era tarziu, si nici nu eram imbracati corespunzator, insa am planificat cu Laura si Corina sa mergem impreuna acolo intr-un week-end in viitorul apropiat, cand se va mai indrepta vremea.

post signature
Ticker Nou Nascuti
Ticker Nou Nascuti
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate