duminică, 2 mai 2010

La iarba verde de 1 mai

     Desi mami a lucrat sambata, de 1 mai, totusi n-am vrut sa ramanem fara gratarel, mai ales ca era o zi mult prea frumoasa... asa ca am pus tara la cale de cu seara... am impartit respunsabilitatile ca totul sa fie gata cand vin eu de la serviciu sa fim gata de plecare. Zis si facut... cand mami a venit de la serviciu masina lu' nenea Gigi era incarcata, cumparaturile facute, si ma asteptau cu totii afara la masina. Am avut noroc de vreme frumoasa si Ema a alergat in voie prin iarba. A vazut si Chit-Chit....si i-au placut la nebunie...ni-i arata in toate directiiile (un fel de popandai...era campul plin si Ema fugea sa-i prinda) pacat ca n-am reusit sa fotografiem nici unul.
     A papat fetita gratarel cu mustar, s-a jucat cu mingea, a plimbat-o pe doli cu carutul, si catelul de ata, a vazut calu' si vaca, a facut nanita in masina (cu greu...ca-i placea asa de mult afara incat, desi pica din picioare de oboseala, nu voia sa adoarma si pace. A reusit Ada intr-un final...si a dormit vreo doua orite.). Oricum, ne-a facut tuturor bine iesirea asta, ca prea a fost o perioada nebuna.
     Si daca duminica tot frumoasa a fost vremea, a pus tati gaz si ne-am pornit la plimbari, spre Vatra Dornei. N-am ajuns insa pana acolo ca am aflat ca Bunica "Chica" (Cica) e la Vama si ne-am hotarat sa-i facem o vizita. S-a bucurat foarte mult sa ne vada si nu-i venea sa creada ce fetita mare avem... Ema a vazut apa, a alergat in iarba, s-a dat uta... prin urmare au fost toate ingredientele unui sfarsit de saptamana perfect, din toate punctele de vedere.

post signature
Ticker Nou Nascuti
Ticker Nou Nascuti
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate