marți, 26 iunie 2012

Domnisoare

    
    Ieri ne-am simtit ceva mai bine cu burtica, desi astazi vad ca din nou se strange toata si da inapoi tot lapticul. De-abia acum mi-am dat seama ca probabil n-o doare mai tare ce pe Ema sau nu o tin mai mult in brate, diferenta este ca atunci nu aveam altceva de facut, in vreme ce acum treebuie sa ma ocup si de cea mare care care are o figurita atat de trista in ultima vreme. 
     Nu stiu cum sa le mai impac pe amandoua. Mai nou o chem si pe Ema pe pat langa noi si le pup si le musc si le gadil pe amandoua, si-i spun mereu ca are mama doua fete iubite. Chiar cand sunt pe pat sau cu Lorena in brate incerc sa o intreb mereu ce face...si sa vorbesc cu ea. Are doua zile de cand scoate mereu un zgomot parca ofteaza.....si desi am rugat-o sa nu mai faca asa nu vrea sa auda. Acum ne uitam amandoua la desene si asa pot scrie cinci minutele. 
     Oricum e intr-o faza de razvratire totala...vorbesc cu ea si se face ca nu ne aude nici pe mine nici pe tati, refuza sa-si stranga jucariile, daca o intreb de ce a facut un anume lucru imi raspunde "ca asa vreau eu". Astazi i-am pregatit un out fiert, i l-am pus in canita la bucatarie, s-a suit pe scaun si intre timp a inceput cea mica sa planga. Cat m-am dus eu sa vad ce are Ema s-a si pornit in urma mea cu canita in mana si nu stiu cum a scapat-o din mana si i-a rupt toarta. Nu i-am spus absolut nimic, am luat-o frumos de jos, am dus bucatelele la cos si i-am spus ca nu-i nimic, ii da mami alta cana insa ea era atat de dezamagita si de amarata ca s-a spart canita, parca se astepta s-o cert eu.Plange foarte repede si din absolut orice. Am momente cand plang amandoua si mie-mi vine sa-mi iau campii.
post signature
Ticker Nou Nascuti
Ticker Nou Nascuti
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate