marți, 6 aprilie 2010

Paste fericit

 
     Am ajuns din nou acasa dupa trei zile de plimbari si agitatie, si parca oricat de bine ar fi in vizite si plimbari parca tot mai bine e acasa...
     Pastele asta l-am petrecut foarte frumos, si desi am fost in vizita la ambele perechi de bunici, joi ne-am apucat noi fetitele cuminti si am facut doi cozonacei si o pascuta, sa fim si noi gospodine...nu? si cum am avut mare ajutor la treaba am terminat foarte repede. Ema m-a ajutat la intins foile pentru cozonaci, a amestecat in nuca, a pus bobo (rahat) pe foiaia de aluat, si i-a placut foarte mult. Nu cred ca mai era necesar sa mentionez ca au iesit foarte buni cozonaceii munciti de doua manute mititele si harnicute....nu?


     Apoi vineri seara, cum a venit tati de la serviciu, am suit bagajele in masina, am luat fetita si am plecat spre Piatra Neamt. Acolo am avut noroc de vreme frumoasa, si gazul a stat mai mult afara la soare s-a jucat cu miau, cu ham, a dat papa la iepurasi, la gainute si la ci-cip (porumbeii).

    
     A fost incantata la culme sa gaseasca cuibarul plin cu oute, si mami i le-a pus in poala, iar Emi mica venea asa mandra cu ele sa i le dea lu' bica :))


     S-a imprietenit intru-un final si cu Cata pe care-l striga Chichi.


     Bicu si bica au fost si ei botezati...prin urmare au devenit bibu Titi si Biba.
     Sambata ne-am trezit de dimineata fiindca mai aveam treaba, si cum nu se putea altfel Ema a ajutat la vopsitul oualor.


     Si daca tot a fost harnica si le-a decorat...duminica dimineata a fost prima care a ciocnit ou-ou otu cu bibu Titi.


     O data cu pastele am sarbatorit anul acesta si ziua lui bicu titi asa ca au fost multi invitati la masa, si am papat si tortulet, iar de bica si de bicu a avut grija Ema si le-a dat sa pape tort...baga dejetul in frisca de pe tort si le dadea sa pape :)).


     Emi insa n-a vrut tort asa ca a papat un iaurtel yam-yam. Nu prea a putut papa saracuta fiindca tocmai de pasti i-au iesit doi canini si o durea tare gurita si ii arata lu' mami ca are buba in gurita...mititica.



     Dar cum avem doua randuri de bunici, si trebuia sa mergem la toti de paste, luni dimineata am plecat de la Piatra si am mers direct la tara, unde ne asteptat si Irinel cu Sanda. Desi nu ma asteptam sa le spuna la fel, cum n-a vrut pana acum deloc sa-i strige in nici un fel nici pe unii bunici nici pe ceilalti, i-a intampiat din start si pe bunicii de la Trusesti cu Bibu si Biba :)).
     Am stat la masa, am stat putin de vorba, si intr-un final ne-am pornit si noi spre casa, unde Emi a dormit ca un ingeras.

post signature
Ticker Nou Nascuti
Ticker Nou Nascuti
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate