marți, 12 ianuarie 2010

La spatiul de joaca

Fiindca vremea asta, bat-o vina, nu vrea sa tina deloc cu noi sa putem iesi la joaca, mami a trebuit sa gaseasca rapid o solutie de iesire din criza...iar rezolvarea a fost o vizita la un spatiu de joaca inchis, unde stiam ca Emei o sa-i placa fiindca mai fusese in urma cu vreo 5 luni la o aniversare. Si cum Alexandra s-a oferit sa mearga cu noi, duminica pe la 11 ne-am suit in tramvai si ne-am pornit.

De cum am intrat a facut niste ochi mari si se tragea de la mine din brate sa fuga la joaca nu mai avea rabdare nici s-o dezbrac. A alergat, a sarit la trambulina, sa dat in topogan, s-a jucat in bilute colorate, a imitat toate animalutele desenate pe pereti, a dansat, ne-am jucat cucu-bau pe dupa topogane si casute, am ras, ne-am dat in uta-uta, iar cand s-a implinit ora si am luat-o in brate s-o imbrac a inceput sa tipe si sa se zbata ...prin urmare mami a cedat si am mai stat o jumatate de ora pana cand deja fata pica din picioare de somn.

A fost o dimineata foarte frumoasa cu multa veselie si voie buna si vom mai repeta experienta daca vremea nu se indreapta, iar Emei i-a placut atat de mult incat cand vede pozele si fimuletele de la spatiul de joaca incepe sa chiuie si sa chitaie si sa rada la ecran de ti-e mai mare dragul...

post signature

Ticker Nou Nascuti
Ticker Nou Nascuti
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate