miercuri, 20 ianuarie 2010

Si "calare" si pe jos

     Pe cat imi era mie de rau in masina pe atat se simte de bine mandruta mea...e o plimbareata de mare clasa (aici seamana cu mine care m-as tot duce incotro vad cu ochii numai sa nu stau pe loc) cum vede pe cineva iesind pe usa repede fuge pe hol isi ia ghetele se pune hopita pe covoras si "se incalta" si daca cumva pleci fara ea sa te tii ce scandal face... Eu o cred ca-i e drag afara...cui nu-i e...dar cu frigul asta...iesim cate putin....facem cateva ture si se cere singura in casa. Acu' nu mai avem probleme sa vrea doar in brate...cum ajungem afara se cere jos si-mi intinde mana tipand la mine..."aaa"  si uite-asa ne pornim de manuta ca fetitele la plimbare.
     Ii place la fel de mult si 'calare' si pe jos, se comporta bine in masina, desi in ultima vreme cam refuza sa stea la ea in scaunel. Singurul cantecel cu care o pacalesc sa mai stea putin e numaratul elefantilor:

Un elefant se legana
pe o panza de paianjen
Si fiindca ea nu se rupea
A mai chemat un elefant
unu, doi
Doi elefanti se leganau

...

Zece elefanti se leganau,
pe o panza de paianjen,
si pentru ca panza s-a rupt
toti elefantii au cazut.

     Ea are o motivatie precisa pentru dorinta de a veni la mine in brate...se intoarce cu fata la mine si ma descheie la geaca, apoi imi ridica toate hainele sa ajunga la...ati ghicit...la tzitzi...si pe frigul asta...(ca inca n-am reusit sa montam climatronicul pe dacie :))) e numai bine de stat in masina la bustul gol :))


post signature
Ticker Nou Nascuti
Ticker Nou Nascuti
 

Printesei mele cu drag Published @ 2015 by AlinaS produse de papetarie personalizate